Back to top

Cambrils exigeix saber tota la veritat sobre els atemptats

Ho farà a través d'una concentració davant l'Ajuntament de Cambrils a partir de les 19.30h.

El 18 d'agost del 2017 és una data que, molt possiblement, quedarà marcada per sempre en la història de Cambrils. Hores després de l'atemptat a Barcelona, cinc homes van protagonitzar un altre atac terrorista al passeig Marítim de Cambrils, atropellant diverses persones, una de les quals va acabar perdent la vida.

Des de llavors, cada 18 d'agost Cambrils, i altres municipis catalans, en fan un homenatge. No obstant això, aquest divendres, 14 de gener, sortiran al carrer per exigir explicacions i què es conegui tota la veritat als voltants d'aquests atacs jihadistes. I tot plegat després de les declaracions que José Manuel Villarejo ha fet aquesta setmana sobre la implicació del CNI amb els atemptats.

"La veritat s'acabarà sabent"

"Hi ha una dita molt vella que diu: no es pot dir res, perquè al final tot se sap", comenta el secretari i tresorer de l'ANC Cambrils, Agustí Vilella, qui crec que "la veritat s'acabarà sabent". 

D'altra banda, Vilella tampoc entén la poca implicació i exigència de les autoritats. "En sentir aquelles declaracions, el Govern de la Generalitat s'hauria d'haver plantat, s'hauria d'haver assegut en una cadira i dir: no ens aixequem d'aquí fins que hi hagi una explicació concreta", critica Vilella. 

Concentració davant de l'Ajuntament a les 19.30h

De moment, i per tot plegat, l'ANC Cambrils, juntament amb el CDR Cambrils, els Avis i Àvies per la Llibertat i el Casal Popular El Polvorí han organitzat una concentració aquest divendres, 14 de gener, a les 19.30h davant de l'Ajuntament de Cambrils per tal d'exigir que se sàpiga tota la veritat sobre els atemptats del 17A i el 18A a Barcelona i Cambrils. 

Paraules clau:

Notícies relacionades