Back to top

Cambrils homenatja als seus 'Sols'

L'Ajuntament ha volgut rebre a la Torre del Llimó els responsables dels establiments guardonats aquest any per la Guia Repsol

L'Ajuntament de Cambrils ha volgut reconèixer els tres restaurants del municipi que han estat distingits amb Sols de la Guia Repsol aquest any. Són Can Bosch, el Rincón de Diego i Miramar. Els seus representants, Joan Bosch, Diego Campos i Joan Gómez, han estat rebuts per la corporació a la Torre del Llimó. 

Històricament, Cambrils ha esdevingut la capital gastronòmica de la Costa Daurada, i tot i la creixent competència que s'ha erigit al territori, amb diverses estrelles Michelin i amb diversos restaurants que pugnen per incrementar dia rere dia el nivell, Cambrils continua sent considerada la capital gastronòmica de la Costa Daurada i del sud de Catalunya. 

L'alcalde del municipi, Oliver Klein, ha volgut destacar l'esforç i l'autoexigència dels tres restauradors i els seus equips. Empreses familiars que han crescut amb dedicació i tenacitat fins a aconseguir diverses distincions d'alt nivell. 

Paraules clau:

Notícies relacionades