Back to top

Cambrils i Reus inclouen el vehicle elèctric a l'aplicació de l'aparcament

La decisió forma part del procés de desenvolupament de l'eina digital que tots dos ajuntaments van presentar al 2015. Ambdós municipis sumen prop de 3.700 recàrregues en el que portem d'any
Marc Arza i Camí Mendoza provant aplicació

Estacionar un vehicle elèctric i un de convencional a Cambrils i Reus serà el mateix pels usuaris de l'aplicació mòbil Aparcar. I es que els dos municipis han donat continuïtat a l'eina digital que van presentar al 2015, incloent-hi ara els vehicles que funcionen únicament amb electricitat.

D'aquesta manera, els usuaris podran realitzar una recàrrega de la mateixa manera que es paga un tiquet de zona blava. Des dels dos consistoris justifiquen la decisió perquè, consideren, permet prescindir de les targetes identificatives per a connectar els vehicles i per l'augment progressiu d'usuaris de vehicles elèctrics que s'han registrat als darrers anys. "Això també facilitarà que els estiuejants també podran fer ús d'aquesta zona sense necessitat de tenir la targeta", ha remarcat l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. Per part del consistori reusenc, el regidor de Promoció Econòmica i d'Urbanisme, Marc Arza, ha manifestat que "l'aplicació està funcionant bé i està creixent i en breu s'arribarà al 25% dels usuaris que fan servir l'aplicació".

Entre els dos municipis s'han registrat prop de 3.700 recàrregues en el que portem de 2017. Pel que fa a l'ús de l'aplicació Aparcar, a dia d'avui compta amb 7.650 usuaris actius i durant l'últim any i mig ha emès 150.000 tiquets virtuals de zones blava i taronja.

Paraules clau: