Back to top

Cambrils implanta el Carnet Jove Municipal

Cambrils ha estat escollida una de les set poblacions catalanes per implantar el nou carnet jove municipal. La intenció és que els joves d'entre 12 i 30 anys gaudeixin dels descomptes del comerç de proximitat. La campanya prèvia ha tingut un gran èxit i s'ha aconseguit triplicar el nombre d'establiments cambrilencs adherits a la iniciativa, arribant quasi a la xifra de 90. L'objectiu d'aquest primer any és actuar com a prova pilot i veure quins són els resultats.
Presentació Carnet Jove Municipal

Cambrils és l'única població de la demarcació de Tarragona que a partir d'avui, pot aconseguir el carnet jove municipal. Juntament amb els altres set municipis escollits de Catalunya, els joves d'entre 12 i 30 anys podran seguir aprofitant els avantatges del carnet jove normal amb la novetat que en aquesta nova targeta, s'hi podrà observar el logotip de la seva població.

A més, la iniciativa pretén apropar als joves al comerç de proximitat, per la qual cosa Cambrils ha iniciat una campanya pèvia per adherir-hi més comerços. Les xifres actuals mostren que s'ha triplicat el nombre d'establiments cambrilencs que fan descomptes als joves. S'ha passat de 30 a 90 comerços.

Aquest primer any del projecte actuarà com a prova pilot. Posteriorment, si la iniciativa aconsegueix bons resultats, s'ampliarà a més poblacions de Catalunya. De moment, els joves cambrilencs ja poden fer ús d'aquest nou carnet i gaudir dels diversos avantatges que ofereix la vil·la.

"És un projecte en el qual guanya tothom. El carnet jove de la Generalitat tindrà més establiments i titulars, i els joves tindran la possibilitat d'obtenir descomptes al comerç de proximitat del municipi", afirma el director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch.

Cambrils ja compta amb 2.400 titulars del Carnet Jove i la intenció del consistori és seguir incrementant aquest nombre. Per això, es difondrà entre els joves un vídeo de la campanya i s'enviaran cartes informatives per correu.

Paraules clau: