Back to top

Cambrils participa a la Lliga de Debats Xarxa Vives

L'Institut Ramon Berenguer IV participa en la Lliga de Debats de la Xarxa Vives d'Universitats per tercer any consecutiu. Els alumnes han estat treballant l'argumentació i l'oratòria en diverses assignatures i s'han entrenat per a la competició durant tot el curs.

És compatible el creixement global de l'economia respecte al medi ambient?, aquesta és la pregunta que l'equip de debat de l'Institut Ramon Berenguer VI de Cambrils ha de raonar. Participen en la Lliga de Debats de la Xarxa Vives d'Universitats, juntament amb altres centres de Catalunya. Enguany concursen de manera telemàtica, però el sistema és el mateix que sempre. Es llença la pregunta i els participants han d'exposar els seus arguments tant en contra com a favor.

És el tercer any que aquest centre cambrilenc hi participa i per escollir l'equip, el centre fa una lliga interna amb els alumnes d'E.S.O, Batxillerat i cicles formatius. Els alumnes treballen les aptituds de debat a classe, però de la lliga interna en surt l'equip per competir en aquesta lliga oficial per la qual porten tot el curs preparant-se.

equip de debats de l'IES Ramon Berenguer IV

L'objectiu de la Lliga és fomentar les competències transversals dels estudiants mitjançant l'ús de la paraula i crear un espai de formació amb el català com a llengua vehicular.

Paraules clau:

Notícies relacionades