Back to top

Cambrils, el poble amb el preu per m2 més alt de Tarragona

El municipi encapçala la llista de pobles on és més car comprar habitatge, amb un preu de 3.982 €/m2

Cambrils és el municipi on surt més car adquirir un habitatge a la província de Tarragona. Així ho certifica l'Estudi d'Oferta d'Habitatge Nou a Catalunya durant el 2022, realitzat per l'Associació de Promotors (APCE). Tal com han presentat, a Cambrils comprar un metre quadrat útil costa, ni més ni menys, 3.982 euros. Amb aquest preu ha aconseguit situar-se al capdamunt de la llista de preus més alts de tota la província de Tarragona. 

Efecte de les segones residències

El preu mitjà a casa nostra, a la província, és de 2.958 euros per cada metre quadrat útil. Per tant, Cambrils supera en mil euros el preu de mitjana del territori. A la vila costanera la segueix Tarragona, amb 3.628 €/m2 útil; Calafell, on el m2 útil costa 3.226 €; Cunit amb un cost de 2.860 € cada m2 útil; i Salou, amb 2.747 € el m2 útil. En el cas de Reus, el metre quadrat útil se situa en un preu de 2.305 euros

Tal com es detalla a l'Estudi d'Oferta d'Habitatge Nou a Catalunya del 2022, es remarca que tots els municipis que encapçalen aquest llistat són de costa i els repercuteix molt l'existència de segones residències. La diferència entre el preu dels habitatges principals i les segones residències és gran, i per aquest motiu impacta tant en la mitjana de preu a casa nostra. 

Sortim al carrer

Hem sortit al carrer a preguntar als cambrilencs i cambrilenques si han notat un augment en els preus dels pisos dels lloguers. 

Paraules clau:

Notícies relacionades