Back to top

Cambrils posa en circulació 6.000 euros en premis per incentivar la compra local

Les butlletes es podran aconseguir del 5 de setembre al 12 d’octubre. L’import dels premis es podrà bescanviar en una única compra en qualsevol dels 80 comerços adherits 

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb les associacions de comerciants del municipi Unió de Botiguers de Cambrils i La Vila Comerç, presenta la campanya comercial Rasca-Rasca a Cambrils per fidelitzar la compra local, coincidint amb la tornada a l’escola, i per incentivar el consum en el municipi fora de la temporada estival. 

La campanya pretén involucrar, principalment, a la ciutadania de Cambrils en la compra local i de proximitat mitjançant l'emissió de butlletes Rasca-Rasca, darrere de les quals s'hi amaguen fins a 6.000 euros en premis a bescanviar en els establiments participants. Està en joc premis per valor de 5 €, 20 € i 50 €. 

Com funciona?

Així doncs, els usuaris podran aconseguir una butlleta Rasca-Rasca per la compra mínima de 15 euros en qualsevol dels 80 establiments adherits a la campanya. Els premis es podran bescanviar només en els comerços participants en aquesta acció comercial i el seu import s'haurà de gastar en un únic acte de compra. 

La campanya només està oberta als establiments comercials i de serveis associats. Els establiments adherits a la campanya comercial es podran consultar en el codi QR que apareixerà en els cartells i butlletes editats. 

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha explicat que “Cambrils aposta per fer partícips a les famílies de la cultura comercial de proximitat i facilitar la tornada a l’escola a les famílies”. El regidor ha assegurat que “un altre aspecte determinant és poder mantenir un bon ritme de vendes del teixit comercial del municipi més enllà de l’estricta temporada d’estiu amb la despesa de turistes nacionals i internacionals”. 

Romera ha destacat que la pedra angular d’aquest tipus de campanya és apostar i reforçar el treball conjunt amb el suport de les associacions comercials de Cambrils i dotar la vila d’una visió estratègica comercial propi d’una gran ciutat per tal de combatre la desestacionalització.  

Paraules clau:

Notícies relacionades