Back to top

Cambrils premia els millors aparadors nadalencs

La Unió de Botiguers de Cambrils ha premiat als guanyadors del concurs d'aparadors nadalencs. Un total de 25 establiments han participat en aquesta trenta-sisena edició que ha estat valorada per un jurat professional i segmentada en quatre categories.
Premis pel concurs d'aparadors

Els aparadors dels comerços cambrilencs han lluït de la millor manera durant la campanya de nadal. I és que 25 establiments de la vil·la han participat a la trenta-sisena edició del concurs d'aparadors. El jurat professional, exterior a la Unió de Botiguers, ha puntuat en funció de diversos criteris i han escollit els guanyadors de cada categoria.

Els premis s'han dividit en quatre tipus. La perruqueria Nou Estil ha obtingut la màxima puntuació i s'ha endut el premi a l'aparador més original. El més comercial ha estat per Trikotem. L'estètica Marta de Armas s'ha emportat el premi a l'aparador més nadalenc i finalment, la millor il·luminació l'ha guanyat les botigues Queens.

La Unió de Botiguers també ha repartit més de 100 euros en vals regal pels guanyadors del concurs Aparcam. Un sorteig que s'ha fet entre uns 2.000 usuaris del transport públic. Jessica Roz ha estat la única guanyadora del concurs que s'ha presentat a l'acte per la qual cosa s'ha emportat el premi sencer.

Paraules clau: