Back to top

Cambrils es prepara per a dos caps de setmana intensos de regates

La vila marinera acollirà diumenge la segona regata de la Lliga de Llagut Català i les regates populars de Sant Pere arribaran el dia 24 de juny

Cambrils acollirà diumenge, 19 de juny, la segona de les quatre regates programades enguany de de la Lliga de Llagut Català. L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, el president de Vent d'Estrop, Carles Anguera, i el coordinador de l'escola del club, Eloi Giménez, han presentat aquest dimarts aquesta prova que es disputarà de 9 a 14 hores a la platja del Prat d'en Forès, al costat de l'escullera del Club Nàutic.

A les 9 del matí començaran les proves classificatòries i entre les 11 i les 14 hores es disputaran les finals. En total hi participaran 50 tripulacions d'una vintena de clubs d'arreu de Catalunya, que representen uns 500 esportistes. La competició es desenvoluparà en quatre carrers situats a l'alçada del Club Nàutic i es podrà veure des de la mateixa platja i des de l'escullera.

D'altra banda, el 24 de juny de 18.30 a 20.30 hores se celebraran les tradicionals regates populars de Sant Pere davant de les escales reials del Port. En aquest cas, hi participaran 10 equips de diferents grups socials com ara companys de feina o entitats que es volen iniciar en aquest esport.

La prova començarà a les 18.30 hores en dos carrers de 700 metres. Una hora més tard hi haurà la demostració de vogadors experts i l'escola de rem i a les 19.50 es faran les finals. En acabar, es repartiran els premis i se sortejaran diversos regals donaran per patrocinadors i col·laboradors. La jornada es clourà amb un sopar de germanor a la Confraria de Pescadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades