Back to top

Cambrils presenta el calendari gastronòmic

Les jornades de la Galera arrenquen temporada aquest 11 de febrer.

Cambrils manté aquest 2022 tot el calendari gastronòmic dels darrers anys. Amb la voluntat que les restriccions no tornin en els pròxims mesos i que es relaxi la situació de la COVID, la capital gastronòmica de la Costa Daurada manté totes les jornades. De fet, les de la galera arrenquen l'11 de febrer i des del sector de la restauració auguren una bona participació. 
 
La dissetena edició d'aquestes jornades obriran la temporada amb la participació d'una trentena de restaurants que oferiran les seves propostes amb aquest producte tan típic del municipi. Hi ha esperança amb com rebrà el visitant i el turista aquestes primeres jornades del calendari. Xavier Martí, portaveu dels restauradors, assegura que "hi ha molta gent de fora del territori que ve expressament per les jornades i que ja m'han preguntat quan es faran". Les previsions, de fet, són molt bones segons l'Ajuntament també. 

Una ruta de tapes

Enguany Cambrils també apostarà per un concurs provincial de tapes, amb la voluntat que tots els restaurants del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre hi puguin participar. La idea és seguir refermant el títol de capital gastronòmica. Yolanda Burgos, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, assegura que "hi participaran no només els restaurants dels municipis del litoral, sinó que volem que vinguin tots aquells municipis que normalment no tenen opció". 
 
A més de les galeres i el concurs de tapes, Cambrils també acollirà les jornades de la carxofa, de l'oli nou, dels fideus rossos i del romesco, a més de la fira del vi. 


 

CALENDARI GASTRONÒMIC 2022 

11-27 de febrer 

17es Jornades de la Galera de Cambrils i de la Cuina Marinera 

11-27 de març 

8a “Encarxofa’t a Cambrils amb molt de gust” 

6-22 de maig 

9es Jornades Gastronòmiques del Romesco 

23-25 de maig 

1r Concurs de Tapes de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre 

10-19 de juny 

La Mar de Tapes – Estrella Damm 

7-12 d’octubre 

12a Mostra de Vi i Gastronomia “Cambrils, Entrada al País del Vi” 

28 d’octubre-6 de novembre 

9es Jornades Gastronòmiques amb Oli Nou d’Oliva Verge Extra 

4-20 de novembre 

9es Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossos 

Paraules clau:

Notícies relacionades