Back to top

Cambrils projecta la nova estació del TramCamp a l'Eixample Platja

El projecte preveu connectar l'estació central, que s'ubicarà al barri de l'Eixample Platja, amb l'estació de tren de la zona nord de Cambrils.

De mica en mica es van coneixent més detalls del nou tramvia que, en una primera fase, ha d'unir Cambrils, Salou i Vila-seca. Si en els darrers temps el focus ferroviari de Cambrils s'ha centrat en l'enderrocament i inici d'obres a la zona de l'antiga estació, ara són els treballs de redacció del futur TramCamp els que tornen a copsar l'atenció. I és que la població del Baix Camp projecta la futura estació del Tramcamp al barri de l'Eixample Platja. El regidor d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats a l'Ajuntament de Cambrils, Enric Daza, la situa entre les places de Francesc Macià i de Lluís Companys.

Tram urbà del TramCamp

El projecte, que s'està treballant a tres bandes entre Cambrils, Ferrocarrils de la Generalitat i ADIF, també preveu una connexió entre l'estació del TramCamp i l'estació de ferrocarril situada al nord de la població. Aquesta anirà a trobar la T-312 i fent una corba arribarà fins a l'estació d'Adif.

Paraules clau:

Notícies relacionades