Back to top

Cambrils reacciona a la sentència del procés

Els Avis i Àvies per la Llibertat han estat els primers en reaccionar
Avis

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Cambrils han estat el primer col·lectiu del municipi en sortir al carrer per protestar després de conèixer la sentència del judici del procés, que condemna als líders independentistes amb penes de presó que van dels 9 als 13 anys. A més, s'hi sumen penes d'inhabilitacions dels seus càrrecs públics. Davant d'aquests fets, desenes de persones s'han trobat a la plaça de la Vila per protestar, de la mateixa manera que s'ha fet en altres punts del territori català. Durant la concentració, a Cambrils s'hi han pogut veure diverses cares del govern local, que han acompanyat al grup d'avis i àvies. 

Aquesta però, no és l'única convocatòria que s'ha donat a conèixer a Cambrils. Aquesta tarda, a la plaça de l'ajuntament, està prevista una cassolada organitzada per la Taula per la Llibertat. L'entitat està formada per l'Assemblea Nacional Catalana, els Avis i Àvies per la Llibertat i partits polítics independentistes de la localitat.

D'altra banda, demà 15 d'octubre, està previst que es faci l'homenatge a Lluís Companys, que tindrà lloc a la plaça de l'ajuntament a les 06.30h del matí. En aquest cas, és l'Assemblea de Cambrils qui organitza aquest acte.  

Paraules clau:

Notícies relacionades