Back to top

Cambrils reclama poder obrir els comerços fins després de la mitjanit

El govern municipal ja ha demanat en reiterades ocasions a la Generalitat i al Procicat que es reconsideri l'aplicació d'aquesta mesura en els municipis turístics. A hores d'ara, han de tancar a les 22 hores.

El Govern de Cambrils ha aprovat aquest divendres demanar al Govern de la Generalitat i al Procicat que eliminin la limitació de l'horari de tancament al sector comercial i permetin la seva obertura fins a les 00.30h, com ja s'estableix per altres sectors d'activitat. L'executiu cambrilenc ha demanat en reiterades ocasions que es corregeixi aquest greuge comparatiu i es reconsideri l'aplicació d'aquesta mesura, especialment en els municipis turístics, que durant l'estiu incrementen la seva població i, per tant, l'activitat comercial.

Temporada turística 

Des del consistori cambrilenc remarquen que la franja horària entre les 22 i les 00:30 hores és molt important en l'activitat econòmica dels municipis que tenen la qualificació d'excepcionalitat turística i té un gran impacte sobre el balanç global de la temporada.

En vistes que la mesura de restricció horària s'ha prorrogat i que no s'ha donat resposta a les nombroses peticions de l'Ajuntament, realitzades en el marc de les reunions setmanals del Procicat i a través de la delegada del Govern de la Generalitat, l'equip de govern ha aprovat aquestes demandes per acord i les comunicarà per escrit als organismes competents.

Per altra banda, l'Ajuntament de Cambrils està en converses amb altres municipis de la costa i associacions comercials per treballar conjuntament i fer front comú contra aquesta mesura.

Paraules clau:

Notícies relacionades