Back to top

Cambrils recordarà les víctimes del Temporal de la Candelera

S'organitza un concert que vol homenatjar les víctimes i familiars que van patir les conseqüències del temporal, ara fa cent dotze anys

El 31 de gener del 1911 la costa catalana i valenciana van patir les conseqüències d'un dels temporals més tràgics del territori. Hi va haver un total de 140 morts, dels quals quinze van ser a Cambrils. Amb motiu dels cent dotze anys dels fets, l'Ajuntament de la vila marinera ha organitzat un concert en memòria de les víctimes i familiars.

L'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del tenor cambrilenc Carlos Ivan Borrás, faran un concert per retre homenatge a les víctimes, les famílies i tota la confraria de pescadors. Comptarà amb diferents peces, com la representació de l'obra marinera La Taverna del Puerto, algunes havaneres i també s'hi podrà escoltar alguna sarsuela i obres d'òpera conegudes.

Taquilla inversa

Carlos Ivan Borràs, de pare cambrilenc i mare reusenca, ha volgut organitzar aquest esdeveniment per la seva proximitat als fets. El seu avi, Augustu Borràs, va perdre part de la seva família en el temporal, i per aquest motiu sempre ha estat un tema molt present a casa seva. A més de la participació del tenor cambrilenc, la banda artística estarà formada pel baríton Guillermo Orozco i la soprano Eva Del Moral, acompanyats pel pianista Miquel Ortega.

L'acte es durà a terme a la Parròquia de Sant Pere el divendres 3 de març a les 8 de la tarda. Les entrades funcionaran amb el sistema de 'taquilla inversa', pel qual els assistents podran donar la quantitat que vulguin. Les donacions es destinaran a la Fundació Swim for ELA.

Paraules clau:

Notícies relacionades