Back to top

Cambrils recupera el FIMC amb Stay Homas, Camela i Bonnie Tyler

El Parc del Pinaret de Cambrils tornarà a acollir el Festival Internacional de Música, després de la signatura del nou conveni amb l'empresa Oceans of Fire. En la 46ena edició, pujaran a l'escenari artistes com Stay Homas, Camela o Bonnie Tyler.

Stay Homas, Manel i Camela compartiran cartell al Festival Internacional de Música de Cambrils amb Bonnie Tyler i Richard Clayderman. Del 29 de juliol al 14 d'agost, el Parc del Pinaret centrarà la 46ena edició d'aquest esdeveniment, que enguany va a càrrec de l'empresa Oceans of Fire.

Aposta per artistes europeus i nacionals

Manel
Manel, un dels grups que actuaran al FIMC

Amb un pressupost de 150.000 euros (IVA inclòs), el consistori cambrilenc celebra la possibilitat de celebrar aquest festival, el qual es nodreix enguany d'artistes de talla nacional i europea. El context global de pandèmia ha dificultat la programació, tal com ha destacat el director de BR Music Live Gregorio Vergara. Segons ha explicat, tot i la voluntat de portar artistes nord-americans, la situació al país no ha permès que finalment s'hagin pogut completar el cartell amb altres noms.

L'organització destaca que s'ha treballat per arribar a un públic ampli i familiar, amb apostes per a totes les edats. Així doncs, el panorama musical nacional es donarà la mà de l'estil dels anys 80, amb propostes per a tots els gustos. Tots els concerts es faran a les deu de la nit, a excepció de l'actuació del Pot Petit, que serà a les vuit del vespre.

Es manté l'esperit del festival

Cambrils manté el format d'altres anys al Festival Internacional de Música, amb alguna novetat: de moment, els concerts es plantegen amb el públic assegut i respectant les mesures de seguretat que dictaminen les administracions, amb la voluntat d'evitar nous contagis de coronavirus. En aquesta línia, no es descarta el servei de bar al Parc del Pinaret, sempre seguint les indicacions sanitàries pertinents.
Les entrades de tots els concerts, deu en total, ja s'han posat a la venda a través de les plataformes digitals i oscil•len entre els 12 i els 45 euros.

La pandèmia va obligar a suspendre l'edició de 2020, que anava a càrrec de l'antiga promotora Concert Studio. Ara, s'espera que doni un respir a la nova organitzadora i permeti que es pugui celebrar amb la màxima normalitat possible. 

Programa de la 46ena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils

programacio fimc cambrils

•    29 de juliol: El Pot Petit
•    30 de juliol: Prok
•    31 de juliol: Bonnie Tyler
•    1 d'agost: Stay Homas
•    5 d'agost: Camela
•    6 d'agost: Manel
•    7 d'agost: Fest90  amb Corona, Snap OBK & Whigfield
•    13 d'agost: Richard Clayderman
•    14 d'agost: Concert de pel•lícula amb l'Orquesta Sinfònica del Vallès
 


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades