Back to top

Cambrils recupera la seva festa major gran

La tradició i l'essència de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí torna amb activitats en diferents punts del municipi i novetats per part de moltes entitats.

L'estiu ja va de baixada, s'acosta el setembre, i això vol dir que arriba la celebració més esperada de l'any a Cambrils. Després de dos anys de restriccions, la Festa Major de la Mare de Déu del Camí recupera el seu format habitual i hi afegeix moltes novetats. Entre altres, es recuperarà la colla infantil del ball de bastons de Cambrils i serà la Torre del Llimó l'espai que aculli el Ball Parlat de Vileros i Mariners. El batlle cambrilenc, Oliver Klein, ha posat en valor la feina de les entitats del municipi, alhora que ha tret pit de la seva festa major.
 
Com ja és habitual, els actes s'iniciaran amb la Fira Disc, entre el 26 i el 29 d'agost, a la plaça Mossen Joan Batalla. El 27 d'agost se celebrarà el 40è aplec de sardanes i el 31 d'agost, es presentarà la colla infantil del ball de bastons. El pregó serà divendres 2 de setembre, a càrrec del periodista cambrilenc Josep Capella, que anirà precedit de la cercavila festiva. 

Torna la nit del foc

Sens dubte, l'acte més esperat serà la 29a Nit del Foc, que comptarà amb el correfoc infantil, l'encesa a plaça, el correfoc gran, l'encesa final, l'espectacle pirotècnic i el concert final a càrrec del Pony Pisador i Sixtus. Això serà la nit del 3 al 4 de setembre, però els actes s'allargaran fins al diumenge 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, i seran principalment els caps de setmana i les tardes de dies laborables, ja que, enguany, s'ha avançat el curs escolar.

Paraules clau:

Notícies relacionades