Back to top

Cambrils rep visitants, però sense aglomeracions

Creix la mobilitat durant el primer cap de setmana sense confinament comarcal. Es nota, sobretot, a poblacions turístiques, comercials, o de segones residències, com Cambrils.

La flexibilització de les mesures anticovid, sobretot en l'àmbit de la mobilitat i l'obertura de comerços no essencials el cap de setmana, han motivat el desplaçament de moltes persones que han anat, sobretot, a les segones residències o a passar el cap de setmana fora de casa. En el cas de Cambrils, per exemple, s'han vist sobretot famílies que feia mesos que no podien venir, algunes vingudes de l'àrea metropolitana de Barcelona o de terres de l'interior de Catalunya, però d'altres de més a prop, com és el cas de la Gemma Perelló, que "som de Tarragona i, tot i que vivim a prop, no hem pogut gaudir de la segona residència perquè està en una altra comarca".

El comerç i la restauració celebren l'increment d'ambient als carrers

Els sectors de la restauració i el comerç cambrilenc afirmen haver percebut aquest increment de visitants, ja que han vist més moviment pels carrers, sobretot a la zona del port. El bon temps i el fet que les botigues no essencials hagin pogut obrir el cap de setmana ha incrementat, també, la mobilitat de la gent. Això sí, afirmen que l'increment de gent als carrers s'ha concentrat el cap de setmana, ja que durant la setmana pràcticament només han vist la gent del poble. A més, asseguren que la vinguda de visitants ha estat de forma controlada, i no s'han vist aglomeracions

Paraules clau:

Notícies relacionades