Back to top

Cambrils torna a ser la capital mundial del ball esportiu

Un total de 2.000 esportistes de tot el món participen aquest cap de setmana en una nova edició del Cambrils Dancesport Open.

Il·lusió. Per sobre de tot, il·lusió d’organitzadors i participants per poder tornar a fer de Cambrils la capital mundial del ball esportiu durant quatre dies. Aquest és l’ambient que pot respirar-se aquest cap de setmana al Pavelló d’Esports del municipi, que després de dos anys d’aturada, ha acollit una edició renovada del Cambrils Dancesport Open

En total, l’esdeveniment compta amb 7 especialitats internacionals i, entre les diverses novetats, hi ha el campionat del món de 10 balls, la disciplina olímpica del breaking i el campionat d’Espanya de cheerleading. Es calcula una participació de 2000 esportistes de tot el món, des de Veneçuela i Colòmbia, fins a Vietnam i el Japó, passant per Portugal, França i Romania.

Els concursants han agraït el retorn de la competició, i s'han mostrat sorpresos per la gran quantitat de participants i per l'alt nivell que demostraven, després de dos anys d'aturada. El campionat, reconegut com un dels més importants de l’estat, ha suposat també un augment en el volum de turistes i ocupació hotelera del municipi costaner. 

Paraules clau:

Notícies relacionades