Back to top

Cambrils vol potenciar i millorar la seva qualitat ambiental

Sota el nom de Cambrils Qualitat Ambiental, el consistori pretén que aquest segell influeixi en totes les àrees de treball de l'administració pública local però també en el dia a dia dels ciutadans per lluitar contra el canvi climàtic i l'incivisme.

L'Ajuntament de Cambrils ha presentat una nova marca per identificar totes aquelles accions que tinguin una vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030.

Es tracta de Cambrils Qualitat Ambiental, un segell que anirà acompanyat d'una campanya de conscienciació i sensibilització a tots els nivells, tant dins de la gestió diària de l'administració pública i les seves accions, com també incidir en el dia a dia de la població cambrilenca, intentant reduir sobretot l'incivisme i potenciant la seva sensibilització amb el medi ambient.

La campanya, impulsada conjuntament entre el consistori cambrilenc i SECOMSA, comptarà també amb sessions formatives tant als treballadors municipals com a diferents entitats econòmiques i culturals del municipi, amb la intenció d'identificar tots aquells projectes que puguin encabir-se en la campanya.

La marca Cambrils Qualitat Ambiental serà visible a través de banderoles, identificatius, en comerços, retolació de vehicles elèctrics o híbrids i altre material divers.

Paraules clau:

Notícies relacionades