Back to top

Camí Mendoza: "Això és un pacte Frankenstein"

L'encara alcaldessa de Cambrils critica molt durament el gir de guió d'Oliver Klein, que deix el govern per liderar una alternativa com a nou batlle. Critica les maneres del líder d'NMC i també les del PSC.

Camí Mendoza ha respost, només dues hores després, les paraules dels partits que li han plantat una moció de censura a l'Ajuntament de Cambrils. L'actual alcaldessa assegura que, ara, la ciutat quedarà en mans d'una persona que "parla de lleialtat i no en té res de lleial". El tercer soci de l'encara govern, Junts, assenyala que Klein és "un traïdor i un Judes". Lluís Abella, portaveu de la formació, insisteix que "ha tornat a trair els seus companys". Ambdós li tiren en cara que no els ha explicat personalment la seva decisió. 

"L'objectiu: Fer fora ERC del govern"

Segons Mendoza, els grups que han acordat la moció de censura, "només s'entén per interessos personals". Abella afegeix que "perjudicarà Cambrils". Ambdós critiquen molt durament el PSC, que consideren que ha deixat de banda el projecte d'esquerres a la ciutat per tenir una cadira al govern.

Abella diu que "ja el van patir una vegada, no entenc què han fet ara". Mendoza va més enllà, i assegura que el PSC s'ha venut únicament per fer fora Esquerra del govern i l'alcaldia. "És un pacte Frankenstein", diu l'encara alcaldessa. De moment Mendoza ha recuperat les competències que, fins ara, ostentava el partit NMC al govern. De fet, l'alcaldessa carrega contra el PSC en un darrer terme: "És lògic que el cinquè partit en nombre de vots tingui l'alcaldia?", ha reblat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades