Back to top

Camí Mendoza considera que la moció de censura no té cap argument sòlid

L'alcaldessa de Cambrils ha passat aquest vespre pel Notícies de Canal Reus per valorar la moció de censura que el seu soci de govern ha presentat contra ella.

Una setmana després que Oliver Klein presentés una moció de censura contra la seva sòcia de govern, Camí Mendoza, encara alcaldessa de Cambrils, assegura que "els pactes es fan amb les persones i no et penses mai que un soci trenqui un pacte de govern sense motius". De fet, Mendoza reconeix que coneixia els antecedents de Klein, recordant que ja va marxar de males maneres del PSC ara fa uns anys, però que no s'hauria imaginat mai "una moció de censura amb els arguments que han presentat". 

Creu l'alcaldessa que no es pot parlar de falta de confiança, com deia Klein ara fa una setmana, i que els projectes que hi ha sobre la taula i que ara defensaran el nou govern, són els mateixos que han plantejat des de l'actual consistori. 

Mendoza diu que no plegarà, i entomarà l'oposició com una oportunitat amb vista el 2023. "Els cambrilencs em van fer confiança com la força més votada" i ara no renunciarà al seu escó a l'Ajuntament, sinó que treballarà des de fora del govern. 

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades