Back to top

Camí Mendoza: "Esperem un calendari del tren tram"

Aquest migdia, diferents alcaldes i alcaldesses de la demarcació s'han reunit per parlar sobre el pacte d'infraestructures. Camí Mendoza, batllessa de Cambrils, espera que hi hagi un front comú entre totes les administracions involucrades respecte el tren tram.
tren

La recent adjudicació dels estudis del tren tram és un dels temes dels quals s'espera parlar en la reunió prevista per aquest dimecres entre els alcaldes i alcaldesses del territori.

Una trobada en què les infraestructures tindran un pes important. L'última vegada que es va escenificar un pacte d'aquest àmbit va ser la primavera del 2018, quan la posada en marxa del Corredor del Mediterrani era una de les demandes més importants del moment. Ara, el tren tram comença a guanyar minuts de glòria i presència en les converses entre els líders locals. Des de Cambrils, exigeixen un calendari sobre aquest projecte. Més enllà d'aquesta qüestió, sobre el futur desmantellament, la batllessa espera que l'espai es dignifiqui.

Tot plegat, en un context en què la variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani ja és una realitat. Des de la localitat costanera, valoren positivament l'estrena d'aquest tram tot i que reconeixen que els retards i avaries dels primers dies han provocat cert malestar entre usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades