Back to top

Caminada per conèixer el projecte de la Boca de la Mina

Una quarantena de persones ha participat en la passejada pel passeig de la Boca de la Mina, organizada per la regidoria de Participació, Bon Govern i Recursos Generals, en el marc de les accions per donar a conèixer el Projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina.
Passejada per la Boca de la Mina

La caminada, que ha tingut lloc aquest dimecres 24 de juliol, forma part del programa «36 Propostes Refrescants dels Centres Cívics a l'estiu» i ha comptat amb les exoplicacins de responsables tècnics del projecte sobre els punts d'interès del passeig i dels canvis que es portaran a terme.

L’actuació en aquest espai, es planteja condicionar i dignificar un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental de la ciutat i afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat. 

L’actuació està inclosa dins del PO FEDER 2017-2020, que té com a objectiu el creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, i de manera específica en l’eix 6, centrat en la protecció i el desenvolupament del patrimoni natural i cultural. Compta amb un pressupost de 3,1 milions d'euros, finançats a parts iguals entre l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER.