Back to top

Camino con Santiago, una proposta per conèixer les Muntanyes de Prades a peu

A través del portal ‘caminoconsantiago.com’, el reusenc Santiago García recull infinitat de rutes per les muntanyes de la Costa Daurada, però també llegendes d’aquests indrets.

La passió pel senderisme li ve de lluny a Santiago García, un reusenc qui ha fusionat la seva formació audiovisual amb la seva passió senderista. Des de petit, gràcies als seus pares, va poder conèixer el patrimoni natural i històric que es concentra al conjunt de la Costa Daurada. Anys més tard va crear el portal caminoconsantiago.com, on concentra rutes, guies i llegendes de les Muntanyes de Prades, sent aquest el principal territori que centra el seu contingut. Es tracta de propostes per a tots els públics i nivells, que busquen donar a conèixer els indrets que sovint queden desaparcebuts a casa nostra.

La Mussara, un espai recurrent al blog

De fet, la Mussara és un dels punts per excel•lència al seu blog, així com també a les seves xarxes socials. Des del punt de vista històric i fugint d'històries paranormals, García ha posat llum a les causes que van motivar el despoblament d'aquest nucli al segle passat.
De tot plegat n'ha parlat al reportatge que s'ha emès al programa La Comarcal i que es pot recuperar aquí:

Paraules clau:

Notícies relacionades