Back to top

El Camp tanca el primer trimestre amb més de 25.000 contractes laborals nous

Pujada exponencial dels contractes indefinits en el primer trimestre de l'any

La demarcació de Tarragona ha tancat el primer trimestre del 2022 amb un increment de més de 25.000 contractes laborals, amb una pujada d'un 167% dels contractes indefinits. 
 
Així ho detalla l'informe elaborat per la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial i impulsat per les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls, presentat aquest dimecres a l'edifici cameral de la capital del Baix Camp, que també destaca que l'augment de contractació al Camp de Tarragona ha estat molt superior respecte al català, seguint amb la dinàmica dels darrers anys, en què la província va patir disminucions de contractació, això sí, menors que a la resta de Catalunya. 
 
De fet, la temporalitat, marcada pel sector de serveis, continua sent elevada, però ha baixat del 90% dels contractes al 79%. 

A més a més, el passat 2021 els crèdits bancaris van baixar un 6% en valor interanual, mentre que els dipòsits van augmentar gairebé fins al 3%. L'informe explica que els preus de l'electricitat, el gas i altres combustibles han augmentat un 82,4% interanual al Camp. Pel que fa a les inversions a la zona, aquestes es moderen, tal com està passant des de molts períodes anteriors.

Paraules clau:

Notícies relacionades