Back to top

El Camp de Tarragona entra en fase 2

Des d'aquest dilluns es pot consumir a l'interior dels restaurants, amb limitacions d'aforament. També obren els centres comercials i hi ha canvis en les franges per a fer esport. La ciutadania valora positivament el canvi d'etapa.
fase2

A partir d'aquest dilluns el Camp de Tarragona és en fase 2. Un pas endavant que, més enllà de millorar psicològicament l'estat de la ciutadania, també es permeten més activitats i les que ja es permetien incorporen flexibilitat. Les més destacades, anar als centres comercials, que ja poden obrir portes, consumir a l'interior dels locals de restauració, tot i que amb una limitació del 40% de l'aforament i mai a la barra o anar a córrer més enllà de les franges limitades fins ara. 

fase2

Fugir dels alarmismes

Davant d'aquest nou escenari, els representats polítics animen a la ciutadania a perdre la por. Ara bé, sempre mantenint les mesures de seguretat pertinents i la precaució necessària en cada nova fase. Òscar Subirats, regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, per exemple, ha assegurat aquest dilluns que cal fugir dels "alarmismes" però que sí que cal fer cas a les autoritats. 

L'opinió del carrer

La nova realitat és un pas endavant del territori cap a la normalitat, per bé que aquesta encara trigarà molts mesos a arribar. La ciutadania n'és conscient, però valora molt positivament tots els avenços que permet la fase 2

Si tot va com es preveu, la setmana vinent obriran els centres educatius d'aquells territoris que es troben en fase 2, com el Camp de Tarragona. A partir del 8 de juny, podríem avançar a la fase 3. Però per això, caldrà esperar encara 15 dies, una proposta del govern de la Generalitat i un sí del Ministeri de Sanitat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades