Back to top

Campanya de suport per mantenir la tradició de comprar la Mona a Reus

Reus Promoció ha activat el concurs “On has comprat la teva Mona?” a les xarxes socials, que consisteix en penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus
mona

En la línia de donar suport als establiments comercials que tenen obert en l’actualitat, des de l’Ajuntament de Reus es fa difusió dels forns i pastisseries on aquests dies es pot comprar la Mona i, fins i tot, disposen de servei de lliurament a domicili.

cartell mona

En el marc del programa d'activitats Reus@Casa, des del consistori es vol promoure que, malgrat les circumstàncies excepcionals que afecten la ciutadania davant la pandèmia del COVID-19 i en la mesura de les possibilitats, es puguin continuar vivint les diferents activitats i, en aquest cas, especialment ja que la Mona de Pasqua forma part del calendari festiu tradicional.

Així doncs, i promoguda per l'Agència Reus Promoció, es du a terme una campanya de suport als establiments on es pot encarregar i comprar la tradicional Mona. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que "són establiments agremiats a l’Associació de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, al Gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, a la Unió de Botiguers de Reus o a El Tomb de Reus.

I l'objectiu és que mantinguem vives les nostres tradicions malgrat aquests moments tan excepcionals". Els horaris dels diferents forns i pastisseries van en funció de cada establiment però la majoria tanquen a les 14:00 h i es recomana trucar abans per fer la reserva de la Mona.

Concurs "On has comprat la teva mona?"

En el marc d’aquesta campanya l’Agència Reus Promoció ha activat el concurs “On has comprat la teva Mona?” a les xarxes socials.

El concurs consisteix en penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus, a qualsevol de les dues xarxes de Reus Promoció Facebook o Instagram.

Com participar?

Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ReusPromoció, etiquetar la foto amb el hashtag #TurismeAReus i anomenar l’establiment on s’hagi adquirit la Mona.

Els dos premis s’atorgaran a les fotografies que tinguin més likes, el mateix criteri tant a Facebook com a Instagram, i les imatges es podran penjar des de les 19:00 h del dia 9 d’abril a les 00:00 h del dia 13 d’abril.

El premi consisteix en un val de 50€ atorgat per l’Agència Reus Promoció per gastar a l’establiment on s’hagi comprat la Mona i 1 pack VisitReus (que inclou 4 polseres VisitReus i diferents productes del territori).

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades