Back to top

El campionat de patinatge de Grups Xou torna a Reus 9 anys després

Gairebé 650 patinadors participaran en la vintena edició del campionat Grups Xou de Grans i Petits que se celebrarà a Reus

El campionat més rellevant de patinatge artístic de l'Estat se celebrarà a Reus. El pavelló Olímpic Municipal viurà la vintena edició del Campionat d'Espanya de Patinatge de Grups Xou Grans i Petits. Un certamen en el qual participaran gairebé 650 patinadors provinents de 13 comunitats autònomes i acompanyats d'un total de 150 tècnics. La ciutat ja va acollir aquest campionat l'any 2013 i 9 anys més tard torna a rebre'l amb els braços oberts.

El campionat, que es disputarà aquest cap de setmana, començarà a les 16 h de la tarda ambdós dies i es dividirà en dos vessants: dissabte lluiran les seves coreografies els Grups Show Grans i diumenge actuaran els Grups Show Petits.

Paral·lelament, es podran viure actuacions per part dels millors patinadors del país amb Pau Garcia i Andrea Silva, campió i subcampiona del món en la modalitat de lliure i, per altra banda, Llorenç Álvarez i Natalia Baldizzone, campions del món en la modalitat de solo dansa.

Les entrades oscil·len entre els 17 i els 22 euros per dia, i es poden comprar a la pàgina web de la Federació Espanyola de Patinatge. A la vegada també es podrà gaudir de la competició per Canal Reus dissabte a partir de les 18 h i diumenge a partir de les 16 h i via telemàtica ambdós dies a partir de les 16 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades