Back to top

Campiones de lliga amb tot en contra

L'equip femení del Club Futbol Sala Alforja ha guanyat la lliga. El conjunt de noies es va formar aquesta temporada i després de perdre només un únic partit, el penúltim del calendari de competicions, s'han proclamat campiones.
Futbol sala Femení Alforja

El Club Futbol Sala Alforja ha comptat per primera vegada amb un equip femení. Les noies van tenir un primer contacte amb aquest esport quan el club va organitzar unes jornades de portes obertes. Després d'uns entrenaments, algunes van decidir continuar i formar un equip. Han estat set les noies, una xifra baixa, tenint en compte que els conjunts acostumen a ser d'una desena de components. Això els hi ha comportat haver de jugar més temps, amb poques estones de descans.

Malgrat tot, s'han proclamat campiones de lliga. Es tracta d'un fet excepcional, tenint en compte el nombre de noies que té l'equip i la inexperiència ja que ha estat la primera temporada. L'entrenador ha estat Andreu Bartolomé, del mateix cos tècnic del club. A més a més, la fita ha coincidit amb el desè aniversari del club. Ara tindran unes merescudes vacances, però les noies ja pensen amb la temporada 2018-2019.

Paraules clau: