Campions de la Lliga Catalana

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ja coneix els rivals de la Lliga Europea d'hoquei patins. Aquest dissabte es va celebrar el sorteig i els reusencs van quedar aparellats amb el Forte dei Marmi italià, l'Sporting Club de Portugal i el Quévert suíss.

El dia abans, divendres, els roig-i-negres es van proclamar campions de la Lliga Catalana. El conjunt d'Enrico Mariotti va superar per un ajustat 3 a 1 al Mortiz Vendrell i es va convertit, per primera vegada, en campió d'aquesta competició catalana. Els penedesencs es van avançar en el marcador amb un gol d'Edu Fernández. Albert Casanovas va igualar el marcador aprofitant el rebot d'un penal que no va encertar.

A un minut del descans, els roig-i-negres van capgirar el marcador gràcies a un contraatac i a un xut ras de Joan Salvat. A la represa, el Vendrell va lluitar per aconseguir l'empat pero a quatre minuts del final Joan Salvat va sentenciar el partit amb el definitiu 3 a 1.

El pròxim repte dels reusencs serà la Supercopa d'Espanya d'aquest proper cap de setmana.