Back to top

Un campus per als amants del futbol sala

Una vintena de nens aprenen les bases del futbol sala al casal esportiu futsal que té lloc al Barri Gaudí de Reus, on per tercer any consecutiu gaudeixen d'activitats lúdiques i esportives durant tot el matí.
Nens jugant a futbol sala

De l'1 al 12 de juliol el campus de futbol sala organitzat pel Club de Futsal Reus ofereix als nens diverses activitats formatives en les quals poden aprendre i iniciar-se en el món d'aquest esport minoritari a la ciutat. De les 9 a la 13.30 del matí, els nens es diverteixen a partir exercicis bàsics, gimcanes, jocs varis i partits de futbol.


Des de l'organització del campus, s'intenta apropar aquest esport als més petits i fomentar l'aprenentatge de les bases, tant com els aspectes tècnics i tàctics. També es preocupen per atansar altres esports als alumnes, mitjançant jocs i activitats aquàtiques.

El Poliesportiu Lleuger Ciutat de Reus és l'encarregat d'acollir la vintena d'alumnes que participen en el campus, encara que no és l'únic lloc per on es mouen els nens: cada divendres visiten les piscines municipals d'11 a 13:30 h del migdia.

Ja fa tres anys consecutius que es realitza aquest campus d'estiu, i són molts els nens que repeteixen l'experiència.

 

Paraules clau: