Back to top

Canal Reus celebra 20 anys amb noves instal·lacions

Canal Reus ja ha inaugurat les noves instal•lacions. D'aquesta manera s'ha donat el tret de sortida al 20è aniversari de l'emissora. Dues dècades en què Canal Reus s'ha consolidat com la Televisió líder del Camp de Tarragona, i pretén continuar fent-ho amb aquest nou equipament.
Canal Reus celebra 20 anys amb noves instal·lacions

Canal Reus ja compta amb nova casa. Unes instal·lacions situades a Tecnoredessa, on s'ha realitzat una important inversió tecnològica per tal d'oferir una televisió de servei públic de més qualitat adreçada a Reus, al Baix Camp i a la resta del territori. I és que tal com han descrit molts dels presents, Canal Reus és el viu exemple d'una televisió local al servei del territori.

"Sempre s'ha intentat apostar pel territori i donar veu al que està passant aquí", assegura la presidenta del Consell d'Administració d'Iniciatives de Televisió, Rosa Rueda. "Jo crec que això es va fer el primer dia, aquesta vocació de servei públic i d'unir el territori, i 20 anys després es segueix fent".

Una inauguració que va comptar amb la presència d'unes 300 persones, entre les quals s'hi trobaven representants d'autoritats polítiques, entitats, treballadors i extreballadors de la casa, així anunciants de l'empresa. Una nova etapa televisiva amb la qual es pretén continuar oferint de la millor manera possible l'actualitat informativa del territori per al territori.

Segons Patrícia Fernández, exdirectora de la casa, Canal Reus "fa comunitat" i "ha aconseguit transcendir, fins i tot el fet informatiu, per relacionar-se amb la vida social amb el carrer i organitzar esdeveniments per a la ciutat".

Unes noves instal·lacions que també han donat peu a nous programes com el magazín 'Va com va', el qual poden veure cada dimarts, dimecres i dijous a partir de 20.30 del vespre. A més, Canal Reus també compta amb altres espais destinats, per exemple, a l'esport o a la cultura. Finalment, recordin que si també volen ser partícips d'aquest 20è aniversari de Canal Reus, els esperem en el que serà una gran festa aquest dissabte 29 de setembre a la plaça del Mercadal a partir de 18.30 de la tarda.

Paraules clau: