Back to top

Canal Reus, distingida als Premis Cambra 2021

Una cinquantena d'empresaris, empreses i entitats del territori han estat guardonades aquest dimecres a l'auditori Antoni Gaudí de firaReus

La Cambra de Comerç de Reus ha lliurat aquest dimecres al vespre els Premis Cambra 2021. Un acte que ha servit també per celebrar el 135è aniversari de l'ens cameral i deixar clar que l'entitat segueix més viva que mai. I és que tot i la pandèmia, la Cambra ha sabut reinventar els diversos punts àlgids del calendari i mantenir viva la presència en tots ells de les empreses del territori. 

Canal Reus va ser una de les empreses distingides i ho va ser per partida doble. D'entrada, pel documental 'El país d'Escornalbou', coproduït conjuntament amb la Diputació de Tarragona. Després, també, per la primera retransmissió d'un tast d'avellanes que es va fer a la Casa Navàs. 

premis cambra canalreus2

Premis COVID

La Cambra va voler reconèixer les empreses que han apostat durant la pandèmia i, entre altres, es va reconèixer la tasca de diversos centres hospitalaris, entre els quals destacava l'Hospital Sant Joan de Reus; però també d'empreses particulars com Bon Preu, que ha anunciat la creació d'una nova planta logística a Montblanc. L'acte també va servir per recordar personatges importants en el món del teixit empresarial, com Joan Cabré, del Forn Cabré. 

Paraules clau:

Notícies relacionades