Back to top

Canal Reus estrena nova seu

Les noves instal•lacions i millores tècniques coincideixen amb el vintè aniversari de la televisió. A banda d'aquesta nova seu, des de Canal Reus s'ha preparat una sèrie d'esdeveniments i projectes molt especials per celebrar-ho amb la ciutadania.
la nova seu a Tecnoredessa

Canal Reus celebra 20 anys aquest mes de setembre. Un moment que s'ha aprofitat per canviar de seu i deixar enrere l'antic local. Des d'aquest mes de setembre, la televisió està ubicada a un local de lloguer a TECNOREDESSA, on s'ha realitzat una important inversió tecnològica per poder oferir una major qualitat informativa i tècnica. "Hem canviat molt les instal·lacions tècnicament i espacialment, de manera que podrem treballar tots els departaments conjuntament i optimitzar així la manera de funcionar", reconeix el director de Canal Reus, Sergi Vallhonrat.

"En aquest nou local disposem de dos platós de 70 metres quadrats cadascun, dues sales d'edició i una sala de realització totalment renovada. El que hem fet és agilitzar molts dels processos que feiem anteriorment, i amb les noves càmeres robòtiques donarem un toc de qualitat a l'informatiu, una cosa que abans no podíem fer", explica el cap tècnic de Canal Reus, Albert Torres.

A banda d'aquesta primera millora per celebrar els 20 anys, des de Canal Reus s'ha preparat una sèrie d'esdeveniments i projectes molt especials per celebrar amb tots aquells qui han format part de la casa durant aquestes dues dècades. "Farem una gran festa el 29 de setembre a la Plaça del Mercadal amb els grups musicals de la ciutat per celebrar-ho amb la ciutadania, i d'altra banda hem iniciat la digitalització del nostre arxiu, que ens permetrà d'aquí al desembre ensenyar cada dia trossets de la història de Canal Reus", comenta Vallhonrat.

Aquest divendres 21 de setembre es presentaran oficialment les noves instal·lacions de Canal Reus, marcant així l'inici d'una nova etapa per seguir amb la tasca d'oferir una televisió de servei públic adreçada a Reus, al Baix Camp i a la resta del territori.

mapa

Paraules clau: