Back to top

Canal Reus et prepara per a la Cursa de la Dona de Reus 2020

El mitjà emetrà consells i recomanacions abans de la fita en una programació especial que s'inicia aquest mateix dimarts.
Imatge de la  Càpsula de Canal Reus de la Cursa de la Dona de Reus 2020

La regidoria d'Esports de Reus i Canal Reus us animen a participar en la Cursa de la Dona de Reus 2020. Una proposta que s'engloba dins la iniciativa Reus@casa amb l'objectiu de celebrar, tot i les circumstàncies, un dels actes solidaris més multitudinaris del calendari reusenc.

És per aquest motiu que, en les dues setmanes prèvies a la cursa, que se celebrarà el dia 17 de maig, aquest mitjà emetrà unes càpsules on podran trobar recomanacions, entrevistes i consells sobre com arribar amb l’estat de forma òptim a aquesta data.

Les podran veure cada dimarts i dijous després del Notícies Migdia i el Notícies Vespre i les podran recuperar al portal web www.canalreustv.cat. A més a més, el programa ACTIVA'T de Canal Reus remetrà les càpsules que millor ens preparen per a la cursa, de dilluns a divendres a les 10:30 h del matí i també a primera hora dels dissabtes i diumenges, a partir de les 9:00 h.

La Cursa de la Dona de Reus 2020 ja ha obert inscripcions, us podeu apuntar al portal web www.reusesport.cat i així ajudar a combatre el càncer.

Els diners aniran destinats íntegrament al Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, conegut com l’antiga FUNCA.

Després d'aquest pas només resta fer trenta minuts d'exercici a casa el dia 17 de maig  i gravar-ho amb vídeo, en horitzontal, ja que aquesta casa emetrà un programa especial posterior a aquesta iniciativa.

Per convertir-vos amb els protagonistes podeu penjar els exercicis a les xarxes socials amb l'etiqueta #CursaDonaReus.

Paraules clau:

Notícies relacionades