Back to top

Canal Reus presenta el documental "Un equip immortal. La gesta del Reus de les sis copes"

El teatre de l'Orfeó Reusenc s'ha omplert de gom a gom per viure la preestrena del documental, que ha comptat amb l'assistència dels protagonistes d'aquella fita.

Amb motiu dels cinquanta anys de la sisena Copa d'Europa consecutiva que va guanyar el Reus Deportiu, Canal Reus emetrà un documental dedicat a aquells èxits, sota el títol "Un equip immortal. La gesta del Reus de les sis copes" aquest divendres a la nit (20:30 h).

La peça audiovisual, dirigida i produïda pel periodista Joel Gomis Cos, explica la fita que va assolir aquell equip, tot i que també fa un repàs als vuitanta anys de la història de l'hoquei a la ciutat de Reus. Joan Sabater, Juanma Vilallonga, Josep Maria Rabassa, Manel Boronat, Salvador Salvat, Pep Giralt, Baldomero Olivé i Oriol Prats, protagonistes d'aquella gesta, relaten en primera persona l'època més impressionant de l'esport reusenc i del Camp.

equip immortal

Un repàs pels 80 anys d'hoquei a Reus

El documental, de 50 minuts de durada, també compta amb les intervencions de l'historiador Joan Navais i del periodista Josep Cruset, autor del llibre "L'aventura del gran Reus". L'actual entrenador del Reus Deportiu Jordi Garcia, el capità Joan Salvat i la presidenta Mònica Balsells també formen part del documental.

Com veure el documental?

Aquest divendres 23, a partir de les 20:30 h, Canal Reus emetrà "Un equip immortal. La gesta del Reus de les sis copes". Un documental que es podrà recuperar en les reemissions del mateix divendres 23 (22:30 h), dissabte 24 (9:00 h i 22:30 h), diumenge 25 (15:00 h) i dilluns 26 (23:00 h). També es podrà visualitzar al canal de YouTube de la casa.

Paraules clau:

Notícies relacionades