Back to top

Canal Reus reafirma la seva aposta per l'esport local

Acord entre Canal Reus i la Fundació Futbol Base Reus

Canal Reus i la Fundació Futbol Base Reus s'uneixen en un conveni de patrocini en el qual l'equip roig-i-negre lluirà el logotip de la rosa de Reus d'aquesta casa a la màniga dreta de l'equipació del primer equip i de la base del club. Un compromís que referma els valors de Canal Reus amb l'esport de la ciutat.

Som esport, som futbol. Amb aquest lema Canal Reus i la Fundació Futbol Base Reus han arribat a un acord de patrocini per difondre el futbol roig-i-negre, en el qual destaca la presència del logotip de la rosa de Reus d'aquesta casa a la màniga dreta de les equipacions del primer equip i del futbol base, unes samarretes que lluiran per tot el territori català. Satisfacció des de les dues parts per haver signat aquest acord.

firma conveni

En la signatura del conveni va haver-hi representació del primer equip del club, que també es va mostrar satisfet de l'acord. Amb aquest conveni entre Canal Reus i la Fundació, la televisió de la ciutat referma els seus valors i el seu compromís per l'esport local.

Paraules clau:

Notícies relacionades