Back to top

Canal Reus recupera "Casa i Jardí"

És encara avui l'espectacle teatral més vist a la capital del Baix Camp.
casa i jardi

Aquest cap de setmana, en el marc de la programació especial de Canal Reus durant l'estat d'alarma, podran gaudir de la reemissió de la primera producció teatral del CAER, el Centre d'Arts Escèniques de Reus.

L'espectacle teatral més vist a Reus

Parlem de Casa i Jardí, un text de d'Alain Eiciburn que va dirigir Ferran Madico l'any 2005. Es va representar del 13 al 23 d'ctubre i és encara avui l'espectacle teatral més vist a la capital del Baix Camp, amb més de 8.000 espectadors.

L'obra es va representar als dos grans teatres de la ciutat, al Fortuny i al Bartrina, i es va muntar una logística per traslladar els actors d'un escenari a un altre. A més de grans noms de l'escena catalana, com Rosa Novell, Mercè Martínez o Mar Ulldemolins, a més d'actors i actrius de la ciutat.

Horaris d'emissió

La primera part de l'obra, "Casa", que es va representar al Teatre Bartrina, es podrà veure aquest dissabte 23 de maig a les 22:30h a Canal Reus. La segona part, "Jardí" s'emetrà diumengre 24 de maig a la mateixa hora. L'emissió permetrà veure també el trasllat que es va realitzar de tots els actors per anar d'un a l'altre teatre