Back to top

Canal Reus sorteja entrades pel cicle de Cinema Infantil en Català

JORDINA ARNAU

Aquest dissabte arrenca el cicle de Cinema Infantil en Català 2015, el CINC. Al llarg de cinc caps de setmana es projectaran un total de cinc pel·lícules per a infants traduïdes al català amb l'objectiu de fomentar aquesta llengua. Els films es podran veure a l'Orfeó reusenc, al carrer Sant Llorenç 14. Els passis seran els dissabtes a les sis de la tarda i els diumenges a les dotze del migdia.

Canal Reus TV col·labora amb aquesta iniciativa i, per això, sortegem tres entrades dobles per cada cap de setmana. El sorteig es farà a través del magazine d'actualitat d'aquesta casa, l''Avui per demà'. Qui vulgui participar-hi tan sols cal que enviï un correu electrònic a: promocio@canalreustv.cat. 

Cada setmana sortegem entrades per a la pel·lícula del diumenge i, per entrar al sorteig, cal enviar els correus electrònics fins el dijous de cada setmana a les 11 hores del matí. Dijous a la tarda s'anunciarà a través de la televisió i el portal www.canalreustv.cat qui són els guanyadors. Una hora abans de la projecció es podran obtenir les entrades al mateix Orfeó reusenc.  

 

Els guanyadors d'aquesta setmana són...

Alejandro Espinosa

Maria Teresa López López

Roser Torres

 

Dissabte 28 de febrer, a les 18 h, i diumenge 1 de març, a les 11.30 h

L’abella Maia

Ja de petita, a l'entremaliada abella Maia li costa seguir les regles del rusc, una de les quals és no confiar en les vespes. Quan desapareix la preuada gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles creuen que Maia n’ha estat còmplice. Ningú al rusc li donarà suport excepte el seu amic Willy, que l'acompanyarà en un viatge ple d'aventures a la recerca del veritable culpable.