Back to top

Cancel·lat el Mare Nostrum CUP

L'estat d'alarma a l'Estat Espanyol no és compatible amb la celebració d'un dels esdeveniments esportius més importants de la Costa Daurada. S'havia de celebrar els dies 9, 10, 11 i 12 d'abril, durant la Setmana Santa.
marenostrum

Els organitzadors del Mare Nostrum CUP, que se celebra des de fa 20 anys assumeixen que l'edició d'aquest pròxim mes d'abril no es pot celebrar.

Seguint les instruccions de la Federació Catalana de Futbol i de la Real Federación Española de Fútbol, de la Secretaria General de l'Espoert de la Generalitat i dels Ajuntaments implicats, han decidit cancel·lar el Torneig Mare Nostrum CUP Easter 2020 que s'havia de celebrar els dies 9, 10, 11 i 12 d'abril. 

El motiu, segons diuen els organitzadors, és el de "vetllar per la salut de tots els participants, acompanyants, treballadors, tècnics, arbitres, etc. que havien de prendre part en aquesta 20a edició". Diuen que després de 12 mesos d'intensa feina aquesta és la solució més trista i dolorosa, però admeten que és l'oportuna. 

En els pròxims dies faran arribar a cada club la informació de les diferents possibilitats que estan estudiant per tal de resoldre la cancel·lació de la millor manera possible i amb les menors afectacions possibles. 

Paraules clau:

Notícies relacionades