Back to top

Càndid Ballart, porter del Reus fins al 2027

El de Manlleu arribarà a la dècada vestint la samarreta del Reus Deportiu Virginias, on s'ha consolidat com un dels millors porters del món.

Els anuncis han arrancat amb força a can Reus. Després de les renovacions de l'entrenador Jordi Garcia i del capità Joan Salvat, el club roig-i-negre ha anunciat que Càndid Ballart continuarà vestint la samarreta ganxeta fins al 2027. Aquesta és, sense cap mena de dubte, una gran notícia per l'entitat del carrer Gaudí, ja que manté una assegurança de vida a la porteria.

Ballart va arribar al Reus l'any 2017 amb la difícil tasca de suplir Pedro Henriques, porter cedit pel Benfica que, tot i jugar només un any a la capital del Baix Camp, va deixar el llistó molt alt amb la consecució de la Lliga Europea a Lleida. Una tasca que ha complert i superat amb escreix, consolidant-se com un dels millors porters del món. En declaracions al mateix club, el porter de Manlleu ha assegurat que "ens vam posar d'acord molt fàcil", ja que destaca que "aquest projecte és molt il·lusionant". Amb "Ditu" a la porteria, el Reus ha guanyat una Lliga Catalana i la Supercopa.

Novetats en els pròxims dies

Com ja els hem anat explicant durant aquesta setmana, està previst que el club continuï anunciant renovacions en els pròxims dies i l'arribada dels nous fitxatges del Reus 2023/2024.

Paraules clau:

Notícies relacionades