Back to top

El canvi climàtic a través dels ulls de Francesc Mauri

La Fundació Privada Reddis ha donat el tret de sortida a la 8a edició del cicle de conferències Educar Avui amb el meteoròleg Francesc Mauri que ha posat sobre la taula els principals reptes per mitigar el canvi climàtic.

Revertir el canvi climàtic ja no és possible i, per tant, ara s'ha de treballar per intentar mitigar els seus efectes. Aquesta és una de les premisses amb què el meteoròleg Francesc Mauri ha començat la seva conferència en una sala amb l'aforament permès complet.

El conegut home del temps ha destacat algunes coses que podem fer per posar el nostre granet de sorra com consumir de manera més sostenible, fer un bon reciclatge i reaprofitament dels residus o apostar per les energies renovables.

Mauri ha exposat la situació actual en matèria d'escalfament global, on ha destacat que "estem dos graus per sobre de la temperatura mitjana planetària" i es preveu que en les properes dècades podem arribar a pujar 4 o fins i tot 6 graus més. Tot plegat pot comportar efectes en àmbits com l'economia i la salut de les persones, però en termes mediambientals hem de tenir clar que "els episodis extrems relacionats amb el temps seran més habituals".

Educar Avui de la Fundació Privada Reddis

Amb Francesc Mauri i amb la xerrada sobre Canvi Climàtic La Fundació Privada Reddis inaugura a la vuitena edició d'Educar Avui, el cicle de conferències pedagògiques amb personalitats de reconegut prestigi. El cicle consta de 3 conferències més que tindran lloc els mesos de febrer, març i abril, però encara resta per confirmar les dates concretes i qui seran els conferenciants.

Paraules clau:

Notícies relacionades