Back to top

Canvi d'alcalde a La Selva del Camp

Segons el pacte de govern, durant el primer i el segon i el tercer any del mandat, Josep Masdeu ocuparà l'alcaldia. El socialista agafa el relleu a Jordi Vinyals, que ho serà el primer i el darrer any.
La Selva del Camp

El ple ordinari de l'Ajuntament de la Selva celebrat aquest dimarts ha servit per fer efectiva la renúncia de Jordi Vinyals com alcalde de la Selva després del primer any de mandat, tot seguint les directrius del pacte de govern segellat després de les municipals de 2019 entre el PSC i ERC. El compromís que mantenen els dos partits en el govern és que, després d'aquests primers dotze mesos de lideratge per part del cap de llista republicà, li agafi el relleu en l'alcaldia Josep Masdeu, cap de llista del Partit dels Socialistes al municipi.

Al final d'una sessió marcada per les mocions i les preguntes de l'oposició, el fins ara alcalde ha expressat el seu agraïment per tot el suport rebut per part de la ciutadania en aquest any a l'alcaldia, tot recordant la dificultat que han comportat aquests últims mesos arran de la pandèmia de la COVID-19. Vinyals ha fet referència a la necessitat de continuar endavant amb el projecte de govern que mantenen ERC i PSC, dos partits que, segons ha reconegut, tenen "moltes diferències "però que en el cas de la Selva també tenen "moltes coincidències".

El pacte entre socialistes i republicans preveu que Josep Masdeu agafi la vara d'alcalde durant un període de dos anys i que el PSC la retorni novament a ERC el juny de 2022 per l'últim any de mandat. El ple que ha de nomenar Masdeu com a nou alcalde de la Selva està previst que se celebri el dissabte 4 de juliol a les set de la tarda a la sala d'actes del Castell, un espai especial en previsió que hi pugui assistir públic i es puguin mantenir les distàncies i les limitacions d'aforament.

Paraules clau:

Notícies relacionades