Back to top

Canvis a les línies d'autobús de Reus Transport

Les línies L50, L30 i L31 experimentaran diversos canvis a partir del dilluns 28 de juny.

A partir del dilluns 28 de juny, Reus Transport modifica horaris i recorreguts que afecten a tres línies de la xarxa municipal de bus urbà.

Millora de la freqüència 

D'una banda, la Línia 50, que connecta el centre amb l'àrea del Tecnoparc i l'Aeroport de Reus, millora la freqüència de pas amb un trajecte de només una hora, de manera que el servei esdevé més regular i es guanya una expedició al dia. No es modifica cap parada ni el recorregut de la línia.

Modificació de recorregut

D'altra banda, es modifica el recorregut de les Línies 30 i 31 perquè l'autobús pari  al CAP de Sant Pere. Quan l'autobús surti d'Oques no continuarà pel camí de l'Aleixar com feia ara, sinó que ho farà pel passeig Sunyer, el camí de Riudoms i cap a l'avinguda de Països Catalans. Aquest canvi preveu dues noves parades al CAP de Sant Pere i a Països Catalans. Amb aquesta modificació, els usuaris del bus des de Pelai o Sol i Vista podran anar directes al centre sanitari.

Reus transport

Informació més accessible

A més, a partir del dia 30 de juny, es modifica la informació de Reus Transport als monòlits instal·lats a les parades, fent-la més accessible per als usuaris i endreçant-la a partir de tres preguntes: On sóc?  Amb un plànol geolocalitzat i la ubicació de la parada; on vaig? Amb els esquemes de cada línia i la ubicació de la parada al plànol general de la xarxa de transport municipal; i quan? Amb els horaris de pas de cada línia que passa per la parada en qüestió.

Paraules clau:

Notícies relacionades