Back to top

El CAP Llibertat centralitzarà l'assistència pediàtrica de Reus

L'assistència pediàtrica dels Equips d'Atenció Primària de l'ICS a Reus se centralitzarà al CAP Llibertat a partir del dilluns 23 de març.
CAP Llibertat de Reus

La Regió Sanitària Camp de Tarragona i l’ICS Camp de Tarragona informen que, a partir del pròxim dilluns 23 de març de 2020, l’assistència pediàtrica del CAP Sant Pere, CAP Llibertat i CAP Horts de Miró se centralitzarà al CAP Llibertat.

Unes mesures de prevenció que s'han pres en compliment de les autoritats sanitàries a causa de l'evolució d'afectació del coronavirus.

Els adults del CAP Llibertat seran atesos al CAP Sant Pere

La reorganització afectarà també als adults que actualment són atesos al CAP Llibertat ja que a partir d'aquest dilluns, seran atesos al CAP Sant Pere, que només atendrà a gent adulta. Els usuaris adults del CAP Sant Pere no patiran cap canvi i es seguiran atenent en aquest centre

CAP Horts de Miró i CAP Marià Fortuny

Per la seva banda, el CAP Marià Fortuny mantindrà la seva activitat habitual en les seves especialitats i el CAP Horts de Miró seguirà atenent només als seus usuaris adults. Això sí, els telèfons d'atenció a l'usuari seguiran sent els mateixos que fins ara.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades