Back to top

El CAP Llibertat de Reus diu prou

La plantilla del CAP Llibertat de Reus denuncia la manca d'efectius al centre sanitari

Gairebé tota la plantilla del CAP Llibertat de Reus ha protestat aquest dimarts al migdia per la manca d'efectius al centre sanitari. Segons asseguren, falten cinc metges dels 13 que hi hauria d'haver, el que implica que els professionals que hi treballen hagin d'assumir un volum de feina que consideren insultant.

De fet, segons les valoracions del departament de Salut, el CAP és el que té més bones puntuacions per part dels usuaris, el que segons els metges i infermers s'explica perquè estan treballant al 200% de les seves capacitats. 

Falten efectius

De 13 metges que hi hauria d'haver només n'hi ha operatius 8. La resta, o no han arribat mai o es troben de baixa per estrès. És la situació que pateixen els professionals del CAP Llibertat que provoca que els infermers hagin d'assumir tasques que no els pertocaria.

De fet, segons expliquen els sanitaris, el CAP dona assistència a 17.000 persones, el que equival a 1.500  per cadascun dels metges. El problema, amb la manca d'efectius, és que cada metge ha d'assumir 1.500 pacients més dels que li pertocaria. Això equival a seixanta visites al dia.

Connexió en directe des del CAP Llibertat

Paraules clau:

Notícies relacionades