Back to top

El CAP Sant Pere estrena un nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia

Aquesta nova obra suposa una millor reordenació dels espais, amb llum natural, que integra la zona de tractaments individuals amb la de tractament grupal, que fins ara estaven separats

Avui dilluns, 23 de gener de 2023, s’inicia l’activitat assistencial al nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia del CAP Sant Pere de Reus (servei multidisciplinari, amb un equip format per metge rehabilitador, fisioterapeuta, logopeda i auxiliars administratius).

Aquest nou espai reformat, ubicat a l’edifici adjunt al Centre d’Atenció Primària, compta amb més de 450 metres quadrats repartits en dues plantes on es donarà servei a aquelles persones de Reus 1, Reus 2, Reus 3 i Reus 4 afectats de:

  • Dèficit funcional de l’aparell locomotor amb dificultat en la marxa
  • Patologia osteomuscular amb seqüeles traumàtiques i/o ortopèdiques
  • Patologia reumàtica
  • Patologia neurològica de característiques subagudes o cròniques
  • Patologia logopèdica

A la planta baixa de l’edifici adjunt, on es troba l’entrada principal al Servei de Rehabilitació, hi ha una àrea d’admissió i rebuda dels pacients, nou boxs individuals per a tractaments, una sala de rehabilitació o gimnàs on es podran dur a terme sessions grupals de l’àrea de Reus 1 i Reus 2 (amb el nou projecte del Pla d’enfortiment de l’atenció primària), uns serveis adaptats, dutxes i un magatzem.

A la primera planta, hi ha les consultes del metge rehabilitador, fisioterapeuta i logopeda per atendre els usuaris, un despatx de Direcció – sala de reunions – i un office per als professionals. A més, s’ha instal·lat un ascensor nou per facilitar l’accés a aquelles persones que no poden utilitzar-les.

Una zona millorada

rehabilitació fisioteràpia cap sant pere

Aquesta obra i el seu equipament ha suposat una inversió de 465.513,15 € amb IVA inclòs que han compartit l’Institut Català de la Salut i Gestió i Prestació de Serveis de Salut.

Aquesta nova obra suposa una millor reordenació dels espais, amb llum natural, que integra la zona de boxs o tractaments individuals amb la zona de tractament grupal, que fins ara estaven separats. Els professionals que atenen els usuaris disposaran d’un espai comú més gran on podran compartir les seves tasques diàries.

Per als usuaris representa una millora en l’accessibilitat al Servei de Rehabilitació, ja que es troba a peu de carrer i no cal que entrin a l’edifici central del CAP Sant Pere i baixin a la planta -1 com fins ara. A més, es disposa de més espai per als tractaments individuals, la qual cosa millora comoditat.

Paraules clau:

Notícies relacionades