Back to top

El CAP Sant Pere incorporarà tres persones per informar els usuaris

El Centre d'Atenció Primària Sant Pere de Reus incorporarà un mínim de tres persones per informar els usuaris. L'objectiu és posar punt i final a les llargues cues provocades per la finestreta única, que fa uns dies denunciava el sindicat d'USITAC. La solució s'ha acordat aquest dimarts en una reunió entre els representants del mateix sindicat i el director d'Atenció Primària del Servei Català de la Salut a Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal.
El CAP Sant Pere incorporarà tres persones per informar els usuaris

El CAP Sant Pere incorporarà tres persones per descongestionar el taulell informatiu. Faran torns de matí i tardà i se situaran a l'entrada i a la planta baixa per informar els usuaris. Aquesta és la solució a la que han arribat el sindicat USITAC i el director d'Atenció Primària del Servei Català de la Salut de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, per tractar la problemàtica de la finestreta única.

El nou personal s'incorporarà la pròxima setmana. Un cop acabades les obres, i quan comencin les millores de l'espai d'atenció primària, els treballadors se situaran a les plantes de forma temporal. Des del Sindicat USITAC es denuncia que només vint administratius han de fer front als més de 40 mil usuaris assignats a aquest CAP. És per això, que si no es compleix aquest acord el sindicat prendrà mesures. "Muntarem unes cadires i taules plegables per totes les plantes i donarem la informació que l'empresa hauria d'oferir", assegura Josep Tusuaus, secretari general del sindicat USITAC.  

Un cop l'espai d'atenció primària estigui enllestit, s'instal·larà un nou taulell administratiu que inclourà entre 5 i 6 persones. Fins llavors, el sindicat valorarà aquesta solució temporal a través d'una enquesta que repartirà entre els usuaris.

Paraules clau: