Back to top

Cap de setmana d'hoquei base al Palau d'Esports

Un total de 30 equips i prop de 300 jugadors i jugadores han participat en el torneig d'aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana, diversos equips d'hoquei base del territori català s'han reunit al Palau d'Esports per celebrar la 21a edició del Torneig Internacional d'Hoquei Base del Reus Deportiu-BBVA. Al certamen hi han participat equips femenins, en la jornada de divendres, i equips masculins, en les de dissabte i diumenge, comptant també amb la presència dels del mateix club organitzador. A més, el públic ha pogut tornar a accedir a les grades, amb el protocol de seguretat establert i després de signar un document d'autoresponsabilitat.

A diferència de l'any passat, aquest cop s'ha pogut celebrar el torneig, però els conjunts europeus i d'altres continents convidats han declinat la seva participació a causa de la crisi sanitària actual. Així, més enllà del club local, els protagonistes han estat els equips base del CP Vila-sana i el CP Vilanova, en les categories femenines, i del Barça, l'Igualada HC, el CH Vila-seca, el CP Calafell i el CEH Olímpic Reus, en les masculines. 

En total, 30 equips i prop de 300 jugadors i jugadores que aquest primer cap de setmana de setembre han tornat a omplir el Palau d'Esports d'hoquei base català.

Paraules clau:

Notícies relacionades