Back to top

El cap de setmana més medieval de l'Hospitalet de l'Infant

La celebració de la 25a edició del Mercat Medieval s'ha traslladat a la Plaça Berenguer d’Entença per motius protocolaris i de seguretat sanitària.

Aquest cap de setmana s’ha retornat a l’època medieval als voltants de l’emblemàtic Hospital gòtic del Coll de Balaguer, a l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta de la 25a edició del Mercat Medieval, que ha comptat amb una cinquantena de parades de productes d’artesania, alimentació i teràpies naturals. Com també amb una exposició de màquines de setge, medicina i invents de l’edat mitjana, i activitats dirigides al públic familiar, com són un espectacle de titelles i un altre de màgia

mercat medieval

Enguany l’esdeveniment s’ha traslladat a la Plaça Berenguer d’Entença, un espai que ha permès un control més exhaustiu de les mesures de seguretat sanitària actuals. Però aquesta no ha estat l’única novetat, també hi ha hagut un traspàs de la festa del primer cap de setmana de setembre al tercer, una estratègia del consistori per tal d'atraure més públic de proximitat i desestacionalitzar el turisme del municipi.

mercat medieval

Fins ara, la valoració de paradistes i assistents ha estat molt positiva en un cap de setmana de reactivació econòmica i promoció del patrimoni històric i arquitectònic de l’Hospitalet de l’Infant.

Paraules clau:

Notícies relacionades